Zvolte si oblast:

Pozvánka a informace o prvním Summitu ENN

oddělení 5804 - Centrum pro zahraniční pomoc - příprava a koordinace
oddělení 5804 - Centrum pro zahraniční pomoc - příprava a koordinace

Vydáno

Pozvánka

Summit se bude konat 29. a 30. června 2023 v Oslu. Jeho hlavním cílem je podpořit spolupráci napříč severskými zeměmi, Finskem, Norskem a Evropskou unií v oblasti sdílení znalostí, zkušeností a učení se za účelem zvýšení dopadu sociálních projektů prostřednictvím grantového ekosystému.

V Oslu se sejde řada profesních organizací z celé Evropy a Norska, aby se zapojily do smysluplných diskusí a spolupráce. ENN jako nezisková grantová síť se sídlem v Oslu si klade za cíl vytvořit demokratickou a transparentní platformu pro spolupráci, která podporuje sdílení znalostí a usnadňuje přeshraniční spolupráci a přesah projektů.

Mezi hlavní cíle ENN patří zvýšení kvality a dopadu návrhů projektů, zvýšení úspěšnosti žádostí o granty, podpora inovací prostřednictvím otevřené výměny nápadů a poskytování příležitostí pro spolupráci malých i velkých organizací směřující k získání kvalitních grantů.

Více informací o progreamu, cílech a očekávaných výsledcích summitu naleznete na webových stránkách https://euronordicnetwork.org/.